willy_120x80.jpg nice_and_gentle003005.jpg nice_and_gentle003007.jpg
Raf: gitaar
van kindsbeen af geďnteresseerd in gitaren. Eerst met wat zelfstudie, nadien klassieke gitaar gevolgd aan de muziekacademie te Bornem en aan de afdeling Jazz en lichte muziek aan de academie van Aalst.

Members

Ontstaan in de gezellige repetitieruimte van Willy, nadat Raf een trouwmis had opgeluisterd. "Willy, zouden we dat niet samen doen? Jij bas en Sandra als zangeres". Al snel werd een eerste ontmoeting geregeld waarbij wat liedjes werden uitgeprobeerd en voorstellen gesuggereerd. Omdat we allen interesse hadden in zachte muziek met een Jazzy kantje, werd het repertoire uitgebreid met nummers van Eva Cassidy, Diana Krall, Vaya con Dios... ideale sfeermuziek op recepties, vernissages...
Willy: basgitaar
heeft een muziekopleiding gevolgd als saxophonist, daarna overgegaan op basgitaar en bespeelt dit instrument zowel in jazz- als in coverbands. Voor hem is basklank de mooiste in een band.
Sandra:zang
op 6-jarige leeftijd begonnen met orgel en gepassioneerd door zingen en muziek.
In verschillende covergroepen gezongen gaande van "bal", pop, rock tot jazz en heeft zodoende alle genres leren appreciëren.

Het allerleukste aan muziek is dat je van mekaar afhankelijk bent en dus elkaar voor de volle 100 % moet vertrouwen en dat is bij ‘nice and gentle’ alleszins het geval.
Sandra